Заслуги и постиженията, които не можем да отречем на Борисов

Tosho Kostadinov Peykov

Заслуги и постиженията, които не можем да отречем на Борисов:
1.Мишо Бирата – здрав и прав, умря от „инфаркт“. Какво казва съюзникът на Борисов, Волен Сидеров, за този случай: „Мишо Бирата е убит. В него е инжектирана отрова, която симулира инфаркт“, заяви пред ТВ7 Волен Сидеров, като се позова на „неформална информация на хора от ГЕРБ“. От ГЕРБ обявиха, че ще съдят Сидеров, че събира информация за внезапната смърт на 47-годишния индустриалец и меценат на спорта Михаил Михов, станал популярен с прякора, който Бойко Борисов му приши – „Мишо Бирата“. Но за образувано дело нищо не се чу.
2.Ваньо Танов почина внезапно след Мишо Бирата на 57 години от сърдечен разрив. Той беше един от най-информираните хора що се отнася до организираната престъпност, производството на контрабанда от всякакъв вид и тайните канали. Бившият шеф на ГДБОП и на Агенция „Митници“ беше ключова фигура в най-значимия скандал „Мишо Бирата“, Михаил Михов, който също почина внезапно и също от инфаркт. След него пак, от внезапен инфаркт, почина и съпругата му. Така всички свидетели в тази афера, която тежко изобличава Бойко Борисов в корупция, търговия с влияние и злоупотреба с власт, бяха заличени.
3.Гинка Върбакова, приятелка на Теменужка Петкова, министърка на енергетиката в правителството на ГЕРБ, от Пазарджик, със запор от НАП, получи 300 милиона, за да купи ЧЕЗ със съгласието на Борисов.
4.Тодор Димов Чакъра беше убит с 14 изстрела от гранатомет РПГ-7, за което убийство България бе осъдена в Страсбург. Според mediapool.bg Тодор Димов първо е бил взривен в присъствието и с участието на Бойко Борисов, а след това изгорен с цел заличаване на следите.
5.ИТ-експертът по автомобила за подслушване бе убит с 4 куршума и с 1 контролен в главата, с цел „обир“.
6.Председателят на Столичния общински съвет от ГЕРБ си купил 60 имота, със 120 години трудов стаж.
7.Доказателствата срещу Филип Златанов (момчето за мръсни поръчки на ГЕРБ) бяха „откраднати“ от колата на вещото лице.
Къща за 2 милиона в Барселона...
И така нататък, и така нататък… Заслугите му са в дълъг списък.
Защото следват най-новите.

Фейсбук