За втори път палят кантората на ЧСИ Трифон Димитров в Бургас

пожар, ЧСИ,

Вратата на кантората на частен съдебен изпълнител в Бургас - Трифон Димитров на ул. "Александровска" 82, вх. В е подпалена от неизвестен. Полицията в морския град разследва случая. При инцидента няма пострадали.
Пред БНТ съсед на частния съдебен изпълнител Трифон Димитров каза, че жена от входа е подала сигнал за пожар на стълбището. В това време дойде пожарната и ни изгониха навън, добави той, но други твърдят, че той е бил вътре по време на пожара ?! Трифон Димитров е бивш следовател и продава имотите на корабособственика на потъналия "Ванеса" ...
По време на пожара вътре имало две служителки, но те не са забелязали извършителя.
Частният съдебен изпълнител заяви пред разследващите, че има предположения за извършителите. Пред екипа на националната телевизия обаче отказа коментар.
Полицията разследва версията за умишлен палеж.
При извършения начален оглед на местопроизшествието е открит текстилен парцал, който е бил напоен със запалителна течност, каза говорителят на ОД на МВР-Бургас Цветелина Рандева.
Това е второто посегателство срещу частния съдебен изпълнител, след като през 2014 г. отново палят вратата на кантората му.
Хората, които живеят в същата сграда, са притеснени от серията посегателства.
„Съдия изпълнител тук няма работа. Трябва да си има отделна сграда. Тук е жилищен блок. Какви са тези“, коментира съсед на Трифон Димитров.
Жителите на кооперацията на ул. "Александровска" 82, вх. В обмислят дори и подписка за преместването на кантората, тъй като очакват нападенията да продължат ...

 

снимка от http://dimitrov.sadebenizpalnitel.com/