You are here

За пореден път се убеждавам, че БСП просто не иска да печели избори.

Vessislava Tancheva

За пореден път се убеждавам, че БСП просто не иска да печели избори. Не иска и това е, преживейте го! 

За втори път Нинова е на път да загуби готов, нарисуван вот и се съмнявам, че е случайно!

Или поне не иска да печели убедително, тя си знае защо.

Договорките на двете БКП-та стават все по-очевидни, даже включването на Иво Христов на действително избираемо място в евролистата прилича на опит за обезличаване на Радев, сакън да не стане прекалено красноречив и убедителен. 

Честно казано, не ме интересуват много, пиша ги тия неща само за да си знаете - с избори мафия не можем да свалим. Можем само да отнемем част от силата й, като вкараме във всички възможни парламенти и общински съвети хора, мислещи и действащи като реална алтернатива на политическата палачинка ГЕРБ-БСП. 

И после да въртим палачинката, докато съвсем се разпадне от корупция и скандали... 

PS В крайна сметка здравите инстинкти на НС на БСП надделяха и сега шансовете на партията доста се увеличиха.

БСП на Нинова няма нищо общо с европейската социалдемокрация, която има много привърженици в България. Те смятат, че Станишев е по-добър избор дори и от Йончева за водач на листата. Вероятно ще гласуват с преференции за него.

БСП на Нинова е по-скоро националистическа, консервативна формация, макар тя да не е диктаторът, в който я обвиняват, че се превръща.

Смятам, че листата, каквато е сега е "и вълкът сит, и агнето цяло". Сега всички фракции в партията имат причина да се мобилизират и да гласуват преференциално.

Това ще вдигне изборния резултат без съмнение.

Но няма да потуши вътрешните междуособни войни.

Фейсбук