You are here

Известни рашизоидни фашизоиди кълнат в Пловдив незнайни антисемити

 

Люти клетви срещу неуловимите за проруските власти в града и в държавата антисемити са се разнесли в Пловдив по случай 60 години от въздигането на съветския  окупационен монумент “Альоша” над града.

Да видим обаче дали сред големите борци срещу недосегаемите за полиция и прочее подчинени на московската пета колона инструменти, чиято работа е никога да не откриват и арестуват антисемитски провокатори, не фигурират тъкмо добре известни муцуни с откровено нацистки убеждения.

През 2012 г. един такъв се п(р)ояви като обслужващ мотоциклетист на русофилстващия пловдивски митрополит Николай – нещо като негова лична охрана. На коженото си яке носеше свастика. До декорирания с пречупения кръст екземпляр плътно се движеше дядо му Николай, видно от снимката ( обърнете внимание на значката с пречупения кръст на левия ревер на фашизоидната охрана на владиката).

Общият им приятел Николай Бареков се възхищаваше от екрана на поверената му ТВ 7 какъв симпатяга бил Малено. http://ivo.bg/2012/05/27/пречупен-кръстоносец/

 

Дали въпросният любител на пречупни кръстове не е същият, уловен от фотографите на днешното сборище в нозете на съветския “Альоша” в присъствието на почетния руски консул в града Георги Гергов и на още по – почетния руски представител в София посланик Анатолий Макаров?

Вижте сами снимката от днешния празник на позорното нашистко преклонение пред съветската окупация в Пловдив. “Случайно” да ви прилича на същия фашизоид Малено, който празнува съветската победа над българската независимост със себеподобните си в Пловдив?http://clubz.bg/60607-alosha_na_60_godini_moleben_na_nikolaj_plovdivski_...

      http://ivo.bg/2017/11/12/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B...alyosha1_cr