ИЗВЪНРЕДНО! Арестуваха предполагаемия убиец на Георги от Борисовата градина

Предполагаемият убиец на 16-годишният Георги Игнатов от Борисовата градина е арестуван. Това е станало в сряда, научи Фрог нюз от разследващи. Георги беше прободен смъртоносно с нож на 2 юни 2015 година. Той издъхна на пейка.

 

Задържаният е на 19 години. В момента не учи. По време на извършване на престъплението, обаче е бил още ученик. Любопитното е, че в продължение  на година и половина е правил всякакви опити да промени външността си, така, че да не бъде разпознат. Днес се очаква МВР  да даде подробности за това как криминалистите са стигнали до него.

 

Няколко пъти МВР  търсеше съдействие от гражданите. Снимки на предполагаемия убиец също бяха разпространени, но това не доведе тогава до резултат. Според източници на Фрог  младежът е направил пълни самопризнания. Ченгетата отдавна са били по дирите му, но им е трябвало време, за да се съберат достатъчно доказателства. Много от следите умишлено са били заметени и това най-много е затруднило разследващите.  Ако  момчето бъде изправено на подсъдимата скамейка, то ще получи по-лека присъда, тъй като е извършил убийството, докато е бил непълнолетен.

Фрог  ще ви информира  и за още подробности по случая.

 

Катя Илиева

 

Издирваният младеж попадна в капана на ченгетата.