Изглежда,че за разлика от трафика с проститутки, търговията с депутати е свързана с държавното управление и трябва да бъде разписана в Конституцията на България.

Цветан Лилков
Още от вечерта на изборите бай Този започна да кудкудяка уплашено и да пляска с крила:
"Само аз мога", после смени плочата с "Нека онези да правят правителство". Понеже на никой не му се слушаха глупости бай Този включи гласовата си поща "Аз ще им дам 10 депутата" Тогава доскорошният му основен клиент ефенди Ахмед Хидроинжеинероглу зашлеви с опакото на ръката Началника на строителния си надзор и бай Този млъкна.
"Мълчанието е злато" е стара сентенция, но бай Този е на принципа:
"Злато е, но аз не съм сребролюбец" и отново продължи да предлага последната оферта "Аз ще им дам 10 депутати".
Дали тези 10 депутати са крепостни селяни на Русия до 1861г., роби на Америка до 1865г., дали са негови Тикви,които може да продава на бройка на Женския пазар не става ясно.
Вероятно са наложници или наложнички от личния му харем,
които може да употребява, дава, залага, продава....
Тогава изглежда,че за разлика от трафика с проститутки, търговията с депутати е свързана с държавното управление и трябва да бъде разписана в Конституцията на България.
Така, де! Щом си бивш СИК-аджийски експерт в първия алъш-вериш пренасяш знанията си във втория, защото това също е трафик на политически такива.
Да,обаче Чл.67 (2) от Конституцията на България вменява друго:
"Народните представители действат въз основа на Конституцията и законите в съответствие със своята съвест и убеждения".
Тогава със сигурност за бай Този това не са Народни представители с "право на глас"! Не са и "личности"!
Това са просто 10 гласа на някакви безгласни и безлични в своята битност на "Народни представители", откъснати от сърцето Му и дарявани като златни кюлчета от чекмеджето Му.
Това са 10 мъртви души, на които българския Чичиков им е купил депутатски места и е в пълното си "право" да продава или джиросва така, както Му е удобно!
 
Фейсбук