Илиян Василев :"Вербовка от ГРУ в ефир - на това станахте свидетели. Бъдете сигурни, че е поръчано и съгласувано с Пеевски, Цацаров и ... Борисов, който, разбира се, ще отсъства от страната".

Ilian Vassilev

Десислава Ризова се присъедини към ятаците на ГРУ, а БТВ си остана там където си беше - дегизирана като "американска" управлявана от ДС телевизия.
Това предаване не е журналистическа находка, или инициатива, а груб слугинаж. Разбира се, не очаквайте да вземе другата гледна точка - да посети Лондон и да се вземе интервю от Белингкат или докато е била в Русия да се срещне с Инсайдър. 
Групата на ятаците, включва и слугинаж, реализира право на отговор - уж за баланс, като организира целево пътуване. Да е ясно, това е предаване по нареждане от посолството на Русия в изпълнение на нареждане на пропагандните центрове на Кремъл в рамките на кризисно реагиране.По всяка вероятност се финансира от там. Журналистката е просто обслужващ персонал, изпълнява заповед на началника на дирекция Информация - знаете кой е. Виктория Скрипал бе "острие" на руската пропагандна след разкритията за опита за убийство на бащата и дъщерята Скрипал. Вместо да подкрепи роднините си, тя се постави в услуга на дезинформационната пропаганда на Кремъл и започна да приканва двамата да се върнат /като знаят каква съдба ги чака/. 
Това е най-ниската точка на падение на българската журналистика. Има доказан опит за убийство на български гражданин, има доказани факти за съпричастност на агенти на ГРУ и .... нашите "разследващи" пък и се кичат с титлата "репортери", срещу някой лев отиват да предоставят микрофона на заподозрените за опита за убийството и поръчителите на взривове в български оръжейни заводи?!?!
БТВ няма място в българския ефир - такова предателство на базисни професионални и човешки принципи, на елементарни правила да защитаваш ударения друг българин, каквото направи тази журналистка Десислава Ризова, не съм си помислял че може да има. 
Вербовка от ГРУ в ефир - на това станахте свидетели.
Бъдете сигурни, че е поръчано и съгласувано с Пеевски, Цацаров и .... Борисов, който, разбира се, ще отсъства от страната.
Като знаем каква цензура има в БТВ, подобно предаване не е могла да се излъчи без санкция "от горе".
Журналистката Ризова се присъедини към опитите на агентите на ГРУ, като се опита да убие, този път медийно и с помощта на собствената си телевизия, трима достойни българи. 
Не си струва да отделям повече време - тази "журналистка" заслужава само моето презрение.

Фейсбук