Илиян Василев : Каскетът не прикрива лисината, а липсата на интелект

Ilian Vassilev

Не се залъгвайте, това "внимание" от страна "Главния", който едновременно поема личен контрол върху определени дела, но заедно с това не управлява еднолично прокуратурата, което говори за раздвояване на личността /шизофренията за която говори/, не ни се отдаде никак лесно. Знаете как стават нещата у нас, ако не си "платиш", не ти правят реклама.
Големият им проблем, че имиджът му страда, когато публично го принуждават да взема решения а той обяснява как някога, някъде ще разпредели на някой прокурор този сигнал.
Но хората гледат и въпросите си остават без отговор и рейтинга страда. Мисирките и ПИК не могат да покрият целия периметър на неговите гафове.
Каскетът не прикрива лисината, а липсата на интелект.
Много се забавлявам като определят АКФ като свързан с Прокопиев. Ама много. Да продължава.
В различно време "Главният" е бил обект на разследване на много разследващи журналисти. Така че да не се залъгва с имунитета.
И да бъде така добър да си изпълнява задълженията. Защото ако не намира, че когато двама бизнесмена се договарят и единият обещава помощ от регулатора, т.е. от държавата, на която той е Главен, значи има някакъв проблем. Фундаментален.
В същност ето моето предложение - или прокуратурата разследва или разследващите журналисти. И тогава да не се сърди.

Фейсбук