You are here

Илиян Василев разкри какво е говорил Борисов на срещата с работниците от ”ЕМКО”

В своята страница във Фейсбук Илиян Василев коментира пробудилото се след седмици на протести намерение в премиера да се срещне вместо своя министър с хората от военния завод. И прогнозира:

Още преди да се e състояла срещата на работниците от "ЕМКО" и Борисов мога да Ви уверя, че след нея ще се съобщи за следното: "Премиерът и министърът са уверили работниците, че работните им места и заплатите няма да пострадат, че предприятията ще продължат да бъдат първа грижа на партията и държавата и че всичко което правят е за тяхно добро. Ще има за хляб и за масло. За салам, ако слушат".

Ако трябва премиерът театрално ще поеме лична гаранция. От тези, които се дават сутрин и до обяд не значат нищо. 

Разбирай, моля Ви не се бъркайте, докато крадем предприятието Дунарит - Вашето не се губи. Ние ще си правим рейдовете с полиция и НАП, защото ни преследват в САЩ, а този "престъпник" /с предрешен съдебен резултат/ Василев има пари за да плаща на адвокати.

Как да не им вярваш, като знаеш историята на Булгартабак и на ВМЗ до съвсем скоро. Като знаеш, какви са им уменията да управляват, а не за разпределят държавна собственост.

Това е новия модел - руски по същество - повече държавна собственост, която се управлява в частна полза.

https://frognews.bg