Илиян Василев : Създава си свой свят, без никаква критика и конкуренция, и в него той е прав, и другите нямат значение.

Ilian Vassilev

Борисов няма нужда от Парламент, достатъчно са подбраните от него журналисти, с меки въпроси, брифинговата демокрация. И така създава, поне за себе си, илюзията за демократичен лидер. Следващият път, когато говори, си затворете очите, и се заслушайте.
Досущ Тодор Живков, и паузите, и интонациите, и аргументите. Все едно говори от трибуната на Конгреса на партията. Просто чакам момента в който като Живков,който прозря че "социализмът е недоносче", да каже и че карантината е "недоносче", защото е нанесла непоправими поражения и той няма нищо общо с нея. Някакъв Мутафчийски, някакъв щаб системно го е подвеждал, а пък някакъв Горанов не му е давал да се разгърне системно и изцяло като Батман и да спаси всяка фирма.
Създава си свой свят, без никаква критика и конкуренция, и в него той е прав, и другите нямат значение. Той спасява, хора които не са го молили да ги спасява по този начин.
На 15 май, иншалах, може някой да получи кредит?! Да, ама не както казваше Бочаров, защото процесът минава пред банките и те си имат стандарти.
Мерки, мерки, мерки.

Фейсбук