You are here

Интелектуалец №1: Хора с профила на президента не обичат нищо

Големият български интелекталец Цветан Цветанов се изяви обилно в понеделник сутринта по БНТ. От телевизора той заяви: Професор Иво Христов е в противоречие със самия себе си през последните 20 години. 92-ра, 94-та година той е бил протежиран от покойния г-н Лучников, за да може да бъде част от тогавашното СДС.

Много интересно е, че той е бил в правния отдел на парламента за подкрепа за закона за приватизиция. Сега виждаме каква е неговата позиция и най-лошото е, че подобни хора - както той, така също Елена Йончева, така също и говорителя, и началника на кабинета на президента Радев, това е профилът, който съответства и с профила на президента. Това са хора, които по принцип не обичат нищо. Не може ти да обидиш българските граждани и да кажеш, че 80% са дебили. И този човек да стои в парламентарната група на тези, които бяха в инициативния комитет на Румен Радев, а самият проф. Иво Христов работеше неотлъчно в координация с инициативния комитет на Румен Радев“.

Освен това доказаният интелектуалец заяви, че ГЕРБ се борят супер успешно с корупцията по високите етажи. Това се виждало от всички, само от БСП - не. Обеща също да разровят всички приватизационни сделки от 20 години насам и да накажат нарушилите законите. 
https://frognews.bg

Казаното не се нуждае от коментар. Все пак не можем да подминем изразът: „бил протежиран от покойния г-н Лучников“… Цветанов е заместник-председател на партия ГЕРБ, "дясната ръка“ на Бойко Борисов, шеф на парламентарната група на ГЕРБ, шеф на Парламетарната комисия по вътрешен ред и сигурност…