Истински расизъм сега проявяват не белите, а чернокожите, търси се комунистически терор в САЩ

"Чернокожите американци имат равни права с белите, жълтите, мулатите, латиносите и пр. Тези, които рушат и тероризират белите, не искат равни права, а да разрушат американското общество. Те искат това и затова се обединиха с червените фашисти от Антифа, които искат комунизъм чрез революция и терор. Системата им дава равни възможности, но те искат равни резултати - което няма как да стане без комунистическа терористична диктатура на нищожна олигархия. Там са и тези радикали, които искат импийчмънт за Тръмп. Няма как да го постигнат по този начин. Напротив". Това написа във Фейсбука си политологът Момчил Дойчев. 

"Другите демократи кандидат-президенти просто не са демократи, а крайни социалисти - като Сандърс- още по-неизбираем. Целта им е революция. Днес грабят, утре ще стрелят по белите "експроататори". Расовата дискриминация беше до края на 70-те години. При Рейгън и последните остатъци от сегрегация бяха премахнати. Те затова и го мразят толкова левите „защитници на бедните и онеправданите малцинства“. Истински расизъм проявяват сега не белите, а черните – опитайте се, ако сте бял, да влезете в „черен“ квартал, в който и да е мегаполис", казва Дойчев.

"Чернокожите американци са най-много губещи от "протестите" – те загубиха моралното право да са борци против расовата дискриминация. Естествено е , че това възражда и белия расизъм. Крайнодесните идиоти са всъщност съюзници с крайнолевите идиоти. То това е и целта на организаторите на погромите! Расизмът се прояви още по време на избора на Обама, който го насърчи всякак- та нали 97% почти по комунистически черните гласуваха за него!
Но къде са демократите, либералните, американската демократична левица, да спре това? Няма ги, защото си въобразяват, че така ще свалят Тръмп. Оказа се, че не полицията, а въоръженият с пушка американец може да се пази - и от държавата, и от терористите, които искат него да го няма. Така рухна още един ляв мит – че огромната престъпност е породена от всеобщото въоръжение на американците. Не полицията – това бе и невъзмогно - спаси от погроми белите квартали – спаси ги човекът с пушка! Оказа се, че терористите не смеят да нападат като знаят, че нападнатите не са обезоръжени - оттук идеята на демократите за забрана на оръжията вече става неактуална.
Огромното мълчаливо мнозинство на либерална Америка е отвратено. Със сигурност те ще гласуват за този, който успее да им запази либералния ред. А това съвсем не е Байдън, нито който и да е днешен водещ демократ", коментира Момчил Дойчев.

12_doichev.png