И преди и след избори в Бургас цари мръсотията с ФПЧ във въздуха

Тези от плакатите за депутати ли ще ни оправят ?!!

Гласувах, гласувахте и какво ?!

Преди изборите имаше почти редовно наднормено замърсяване на въздуха с ФПЧ и сега след изборите е така ...

Герберите в Бургас спяха по тази тема добре нахранени и послушни и какво да очакваме "еколожката" Василева стар-нов депутат от ГЕРБ да промени нещо ?!! Тя не го направи дори, когато беше министър на околната среда, а сега ?!!

Да очакваме Слави да изпее някоя чалга балада за успокоение на душите по проблема или някой демократ да се сети, че е от Бургас, а не от Алепу или Христо Лодкаря да пристане на порт Бургас с националното знаме и да поиска екологична свобода за Бургас ?!!

Нима очаквате тулупът с джипа да дойде пред портите на "братската" рафинерия или онези на "Кроношпанчетата"и да ги затвори, докато е в опозиция ?!!

Гласувахте, избрахте пак онези комуняги от ГЕРБ в Бургас и кметът с непроизнасяния прякор според някои "Мойто" с 60 дка насаждения от киви, малинак, мандри, вина, имоти по Боровец и бол такива в Бургас да задраскват и малкото Ви надежди за бъдещето ?!! 

Е, днес на 7 април отново е видна поредната измама ... Бургас отново е на първо място по замърсяване на въздуха с ФПЧ в България ....

"Под лупа"