You are here

Какво в отровната медийна среда в България се промени и ще се променя, ако убийството на Виктория е случайно и по криминални подбуди?!

Соня Колтуклиева

 

С някакво мазохистично сладострастие едни хора си посипват главата с пепел, защото били предположили и коментирали, че убийството на Виктория може да е свързано с работата й. Изгледайте още веднъж извънредната пресконференция в МС от днес и чуйте министър Маринов и главният прокурор Цацаров какво казват: въпреки ареста на С. Красимиров, продължава работата по няколко версии - включително и убийство на Виктория заради работата й! Защо журналистите да не коментират и тази възможност, след като раследващите все още не я отхвърлят?!

... Нещо много важно! Какво в отровната медийна среда в България се промени и ще се променя, ако убийството на Виктория е случайно и по криминални подбуди?! Всичко си остава същото.

Какво толкова се жалва премиерът Борисов, че раследващите са работили под натиск...те не са ли виждали поне по телевизията как в много други страни при убийство, репортери, телевизионни екипи, коли, хеликоптери на медии кръжат дни и седмици наред около местопрестъплението, окупират полицейски участъци и къщите на жертви и заподозрени...Я се стегнете малко и не истеризирайте излишно “медийния натиск”.

Нещо друго да попитам - за какво си раздават благодарности и похвали? Ако арестуваният е оставил толкова много следи, както сега се твърди, къде беше полицията да го проследи още в събота или в неделя и да не арестува един след друг роми оттук-и-оттам, та съвсем да обърка всички, както стана вчера?!

https://www.facebook.com/sonia.koltuklieva