You are here

Как разцъфнаха политическите приятели на кмета Димитър Николов

Келепирът е важен ... От времето на бай Ганя до управлението на ГЕРБ е така ...

 

През юли 2016 г.водачът на общинските съветници от ГЕРБ в местния парламентДимитър Людиев бе дарен със златната възможност да закупи общински терен в бургаския комплекс „Славейков“.


 

 

Това се случи по време на последното заседание на Общинския съвет, когато заместник-кметът на морския град Чанка Коралска предложи фирмата на Людиев да закупи общински терен в бургаския комплекс „Славейков“.

 

На въпросния парцел се издига една от многобройните пекарни на Людиев, а според общинската Наредба за разпореждане и продажба на общински имоти, право да закупуват терени имат приоритетно тези, които към момента на сделката ползват земята.

Водачът на герберите в ОбС – Бургас се сдоби с 673 кв. м. на евтиния. С решение на мнозинството - неговите съпартийци, Людиев закупи парцела срещу смешните 170 евро на кв.м., което е далеч под пазарната цена на имотите в тази част на морския град.

 

Далаверката стана въпреки,че преди два месеца от покупката собственик на заведение в същия квартал също е поискал да купи земя, на по-неатрактивно място, но общинските съветници от ГЕРБ му определили цена от 270 евро за кв.м.  

Година по-късно подобен парцел е с цена от 700 евро/ кв.м ????

 

Печалбата за герберчето съветник е повече от 4.1 ПЪТИ ЗА ВСЕКИ КВ. МЕТЪР ИЛИ ЗА 673 КВ.М ТОВА СА 471 100 ЕВРО ПРИ ПЛАТЕНИ ЕДВА 107 065 ЕВРО ????

 

Надушвате ли двоен стандарт - за наши и ваши ????

Подаръци с парите на бургазлии ?!


 

ГЕРБ управлява Община Бургас от десет години и за това време бизнесът на Димитър Людиев се разрасна мащабно. Трети мандат, откакто е на власт Димитър Николов, гербаджията се спряга, че е като абониран за разноса на тестени закуски в бургаските училища ... А колко лиса подобни сделчици за наши хора ?!

 

Строителите на капитализма от ГЕРБ започват да творят ... Бургаският общински съветник Димитър Людиев започва строителството на кооперация в комплекс Славейков. Тя ще се издига на мястото на сегашната му пекарна "Джейелпи", която се намира до булевард Тракия споделиха пишеци колеги -http://uniconbg.com/post/4900-obshtinski-suvetnik-vdiga-kooperacia-v-kom...

 

Ето как от ОПГ строят ли строят в Бургас. Един патрЕот строи на бивш общински терен закупен от него Резиденция "Зорница"на мястото на бившата СКАТ, а един герберохлебар жилищна кооперация ...

 

снимки : "Под лупа"

 

Живи да ги оплачеш, бедна Българийо ...

 

Приятелите на кмета Николов разцъфват под грижите на герберското семейство в Бургас ...

 

"Под лупа"