Как се купуват избори в Булгаристан?


Как се купуват избори в Булгаристан?Явно на българите не им е писано да имат читави управници!! Е, да, то няма как да си стоим вкъщи или на плажа и да очакваме някой да направи нещо вместо нас или да ни смени управниците като Бойко, Волен, Станишев или Доган. Иначе искаме и да имаме добре заплатена работа, и да получаваме европейски заплати. Искаме, искаме, а дори един глас не даваме. Но как тогава със старите зандани да направим нов бардак? Няма как да стане, уважаеми господа, но незнайно защо, за пореден път мнозина не искат да разберат! А може би ще ме запитате как ГЕРБ, БСП, „Атака“ и ДПС или дори синьо-червените теменужки на Костов взеха толкова много гласове в Бургаска община на предходните избори? Защото някои явно повече си искат петдесетолевката, отколкото промяната. Елементарно, по булгаристански и с по една банкнота в джоба те отново отричат бъдещето си за следващите четири години. Не само себе си, а продават и бъдещето на децата си. Защото за 4 год. по 365 дни са 1460 дни, или това прави по 0,034 лв. на ден. Как се купуват избори в Булгаристан?Красота, просто прекрасно! Оставям това на вас и на вашите деца без коментар. После не се сърдете на политиците, защото продажните им задници са по-евтини и от комлушка проститутка. Защо ли? Извинете ме за цинизма. Ами защото те взимат поне по двадесет лева на час, а не като някои по 50 лв. на глас за 4 години, с което продават своето и бъдещето на децата си. Кои са по-големи зандани - комлушките проститутки или...??? Не знам как ще гласувате, но знам, че когато ГЕРБ, „Атака“, БСП и ДПС ви вдигнат пак данъците и такса-смет до тавана, не се сърдете на другите, а на себе си.

Публична тайна  е, че вървят емисари от различни партийни централи и ухажват навред и наред с обещания за всичко онова, което никога няма да получите, но пък петдесетолевката може да разведри лицето ви днес. Днес може би, но утре, догодина... Ами след 4 години тази петдесетолевка ще ви я изкарат през носа.

Спомнете си само какво от онова, което са ви обещали башибозуците от партиите се е случило и какво не. Спомнете си не плащахте ли два пъти по-малко данъци и такса-смет преди 4 години. Спомнете си дали заплатите ви не бяха по-големи, и още, и още...

Да, криза е, но за кого - за тях или за нас? Те ли имат кредити, те ли плащат двойни и тройни лихви в сравнение със запада? Не ви ли заробиха и не ви ли направиха ратаи в родината ви? Защото всички ние сме гости  в собствената си страна, където циганите убиват, крадат и деребействат безнаказано. Как се купуват избори в Булгаристан?Циганин в данъчно, ВиК и Електроснабдяване да чака на опашка, не съм видял! Защо ние да плащаме за тяхната недосегаемост? Време е да си потърсим правата, ако не искаме ние да станем малцинство в държавата, където безработните цигани получават детски надбавки за по 5-7 деца, а ние едва успяваме да изхраним по 1-2. Та не разбрах за кой се грижи държавата и полицията? След като ромите се разхождат в гетата с брадви и ножове, а полицията ги пази и арестува българите, които са възроптали за правата си.

За мен е ясно едно - повече от 50 години се наслушахме на обещанията на БСП и сателитите им, а сега и на отрочето им ГЕРБ. Ставаме все по-бедни и живеем все по-зле, а те деребействат на наш гръб.

Бургазлии все по-често получават т.н. герберски сандвич - суха филийка, намазана с асфалт и отгоре палмово листо за гарнитура.

Защото турското робство се смени с царско, царското с комунистическо, комунистическото с ГЕРБ-ерско.

Ако ви харесва така - изберете ги пак!

Георги ИВАНОВ