Като пращат компрометирани фигури с манталитет на партийни/комсомолски секретари, партиите нищо не печелят, особено ГЕРБ и БСП

Vessislava Tancheva

Втората порция от "Трима в студиото" очаквано се състои от ГЕРБ, БСП и ДПС. Неочаквано е още днес и съвсем неясно - как се подреждат темите и кой решава чии представители ще дебатират помежду си.

Иначе, от разговор между Лилето, Румен Гечев и Илхан Кючук човек кой знае какви изводи не може да си направи. Като пращат компрометирани фигури с манталитет на партийни/комсомолски секретари, партиите нищо не печелят, особено ГЕРБ и БСП.

На фона на Гечев и Лилетка, Илхан изглежда мъдър и далновиден, очаквано ползва силна проевропейска реторика, която толкова се харесва на европейските им партньори.

Напразно! ALDE вече обяви, че след изборите се разпуска и формира нова група с хората на Макрон. ДПС не е поканено в този отбор, а нарушаването на европейските правила за участие в изборите от страна на втория в листата им изобщо не помага. ВАС и ЦИК може и да си мислят, че са изпрали Пеевски, но е факт - няма доказателства да е напускал Дубай от декември насам! Т.е отговаря на изискването за постоянен адрес, но не и за настоящ адрес. А и двете са задължителни.

И няма да остане българска или европейска партия и институция да не научи това, вЕрвайте ми! 

Иначе, на мен ми харесва да гледам ГЕРБ и БСП взаимно да се замерят с обвинения кой повече краде, крал е и ще краде и утре. 

Не схващам що за партиен садизъм тресе и двете партии, но сблъсък между Гечев и Павлова вероятно е причина зрителите без мазохистична наклонности да минат на друг канал...

Иначе, всеки си има негови си теми, а всички заедно си пазят четирибуквията - БСП си иска руските проекти, ГЕРБ все така са света вода ненапита и изобщо не крадат, ДПС ще пазят правителството, докато имат интерес да управляват в сянка.

А моето чакане продължава - нито тримата в студиото, нито партиите им имат каквато и да е идея за пътя на Европа напред и пътечката на България в него...

 

Фейсбук