Като хора, на които звездите им говорят, си повтарят - спасихме ги, спасихме ги. Герои сме, спасители сме.

Илиян Василев
Вече трябваше да сме в или близко до Ада. От сутрин до вечер Мутафчийски, Борисов, данни, ужас, смърт, страх, Борисов, Мутафчийски, до късна вечер и извънреден среднощен брифинг, за да ви довършат и да са сигурни, че сънувате кошмари.
Графиката е ясна, данните са от държавния Национален статистически институт, които просто и категорично ви казват, че всичко е било ако не изцяло пунта мара, то в стила на поговорката "очите на страха са големи". А трябваше да ни удари чума с невиждана сила, а премиера говореше за камиони с ковчези, масови гробове и т.н. Няма, няма и да има. Като хора, на които звездите им говорят, си повтарят - спасихме ги, спасихме ги. Герои сме, спасители сме.
Един ден това ще се разследва, защото не само неадекватната свръхреакция и затварянето ни по домовете, без право на обжалване, ни лиши от пари, но ни лиши и от здраве, заради сринат имунитет и нелекувани/недиагностицирани болести.
През нито една седмица откакто сме в криза, няма превишение на брой на починалите през тази година над тези от миналата година, ВЪПРЕКИ че заради коронавируса у нас се върнаха над 200 хиляди души.
Капиши?
 
Фейсбук