КЕФ! ГЛАСУВАШ ЗА ЦЕЦКА, ПОДАРЯВАШ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ НА ЕРДОГАН

колаж : Кирил Стаменов

Кеф, баклава и сапун при навеждане. Лютви Местан се изтъпани да ни обяснява как изобщо, ама никак, и никога, и въобще, и аман – заман, не бил говорил нито с Борисов, нито с ГЕРБ, и така, ей тъй на, „непоискано“ ДОСТ щял да даде подкрепа за Цецка Цачева, иначе казано мамата.

 

ГЕРБ, които си имат една дежурна любима астроложка, очевидно светнати за „непоисканото добро“, изпищяха, ама наужким, де, че не искали друг да им копае двора.

 

Тия ГЕРБаджии са голям бай х…, а пиарите им – още повече – как можеш да използваш фраза, която се асоциира моментално с друг да ти копае не двора, а … гроба.

Впрочем, Местан, понеже е толкова егоцентричен и верен на Ердоган, разбирай и Борисов, нямаше накъде да завие освен към Цачева. И затова умело го набута не друг, а Доган. Не пряко, а езотерично, защото Сокола ги умее тия неща. Защото ако трябва да направиш наобратното на Доган, в случая с Местан, винаги това те води към … Бай Хуй.

В същото време ДПС декларира, че няма да подкрепи ГЕРБ и Цецка Цачева, а ще застане зад Пламен Орешарски, което за пореден потвърди онова, което АФЕРА пише поне от половин година – че Доган отдавна е обърнал палеца надолу за Борисов и компанията му. Но, както АФЕРА е отбелязвала, при Доган мача се играе бавно и така бавно го му ГО набива, че в това се крие цялото удоволствие.

И така Доган сви кръгчето около ГЕРБ – ДОСТ по линията, която удачно е коментирал Стефан Бъчваров: „Гласуваш за Цецка, подаряваш половин България на Ердоган“.

За онези, които не знаят какво е „непоискано добро“ – според вселенските закони никога не трябва да правиш „непоискано добро“, защото то вреди не само на онзи, който го получава, но и на този, който го отправя.

Afera.bg