Ковид направи богатите още по-богати, а бедните, още по-бедни ...

Биляна Филева

Проф. Лъчезар Аврамов: "На всеки починал „от COVID“ – двама умират от липса на лечение на други заболявания."
Към тях трябва се добавят и починалите от ваксини, срещу ковид, както и увредените от ваксините, чийто живот се скъсява, а също и хората загубили живота си, поради липсата на доходи или в резултат на прекомерен стрес, заради унищожените им бизнеси.
Паралелно с това се прие като норма ограничаване на човешките права и свободи, въвеждането на дискриминация и цензура, а пропагандата на "панемията" и ваксините ѝ, придоби космически размери.
Чудесно разиграна пандемия!
Рекапитулация:
Ковид направи богатите още по-богати, а бедните, още по-бедни и въпреки, че не е особено опасна инфекция, а смъртността ѝ е в границите на тази от грип, но успя да влоши чрез политически и административни мерки живота на милиарди хора. Това бе наречено "новото...нормално".
Аз пък казвам: Ковид е добре организирана и отиграна пандемия, с цел да да провокира и да наложи горните промени в обществото. За целта, СЗО дори премахна от определението си имунитет този, придобит по естествен начин.
Да се чудиш и се маеш, как е оцеляло човечеството без имунитет в ерата преди ваксините.
Този луд, луд свят, все по-луд става!
Парадокс е, че хората вкарани в този абсурден театър, продължавата да му вярват, затова напълно заслужават съдбата си...
 
Росица Митева
Фейсбук