Когато българите гласуват със страховете си и обременени от миналото - нищо не се променя

Когато българите гласуват със страховете си и с обременост от соцминалото резултатите са такива ...

На парламентарните избори ГЕРБ и БСП ще излязат с изравнена подкрепа, двете партии са в практически паритет. 

Това показва национално представително проучване на “Тренд”, проведено между 3 и 10 октомври сред 1000 души по поръчка на медия близка до властта.

В следващото Народно събрание, освен ГЕРБ (24,1%) и социалистите (23,6%), със сигурност влизат партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" с 15,9%, ДПС (10,2%) и “Демократична България” (8,8%). С реални шансове за представителство остават формацията около Мая Манолова (3,9%) и “Обединени патриоти” (ВМРО и НФСБ) с 3,8%. Няма промени в подкрепата за по-малките формации в сравнение с предишни проучвания. Сравнение на данните с тези от септември сочи и че няма съществена разлика в отношението към парламента, правителството и президента. 

Растат страховете на хората от увеличението на заразените с коронавирус, което се поддържа от управляващите. Сега 66 на сто от българите, са убедени, че епидемията ще продължи да се разраства, докато през август те са били 48 на сто. Интересното е как 31 години българите не се убедиха в това кой ги краде и корумпира и че почти 100% от българските партии са от една майка - БКП и нищо добро не може да се очаква от тях ?!!

Явно робуването е желано от българите и особено от тези над 50 години възраст ...

Дядо Славейков го беше казъл : 

  • „Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще (го) кажа и с това ще да свърша.“
  • "Под лупа"