You are here

Кой е реалният господар ? Борисов е заложник на собствените си амбиции, страхове и алчност.

Georgi Borisov Georgiev

"В МОМЕНТА ГЕРБ и "патриотите" осигуряват кворума и властта на ДПС, а не обратното!
Колкото и да се гърчи Цветанов, истината е, че ГЕБР, Цацаров и държавата са на ръчно управление от сараите и хотел "Берлин". Законодателният хаос и прищевките на ДПС, които ГЕРБ изпълняват безпрекословно дори в своя вреда са не само доказателство за това, те са демонстрация от страна на Пеевски, че МОЖЕ да прави всичко и че владее всичко. Просто се гаврят с Буда. Плахите, страхливи и почти срамежливи опити на Борисов да покаже някаква позиция, или еманципация от господарите си са смехотворни и жалки. ГЕРБ гласува всички закони на Пеевски и ДПС.
В момента ГЕРБ и "патриотите" осигуряват кворума и властта на ДПС, а не обратното!
Доган и Пеевски нямат абсолютно никакво отношение към преференциите, но ДПС внесе поправките в закона и принудиха ГЕРБ да ги гласуват само, за да покажат Кой е реалният господар. Борисов е заложник на собствените си амбиции, страхове и алчност. Изхода е за него е, или безпрекословно подчинение, или ще последва съдбата на Луканов. Сега остава да видим до кога мутрите вътре в ГЕРБ ще търпят това положение и кога ще се обърнат срещу вожда си. Прокуратурата посяга и на обкръжението на Буда. Предстоят арести и на кметове на областни градове от ГЕРБ. Вероятно това ще е кмета на Видин. Срещу депутати от ГЕРБ вече има повдигнати обвинения. И в двата случая след сигнали на БОЕЦ. Катализираме процесите на самоизяждане между различните мафиотски кланове. 
Пеевски, Златев, Бориславова, Аспарухов, Гоце, Маджо, Гергов, Божков и компания редят следващият си проект.
Борисов загуби, приключи, отива си. Сега Цветанов владее партията, а контактите му с Кардайъ, Пеевски и останалите задкулисни кукловоди предполагат, че той е и техният избор за наследник на Борисов. Докато имат надежда, че той може да бъде полезен за тях с връзките си зад океана и в Европол. Когато осъзнаят, че е безполезен ще бъдем свидетели на окончателният край на ГЕРБ. 
Цялото това зрелище се оказва някак приемливо за обществото ни. "Като не можем да се преборим с тях поне да им гледаме сеира", си мислят хората.и си сипват поредната ракия. Проблема е, че целият този сеир е за наша сметка. Грабежа продължава с пълна сила и няма никакво значение кой ще дойде след Борисов, защото заради нашето бездействие и него пак мафията ще си го избере. Остава ни единственото решение - да се изправим в пряк сблъсък срещу дебелите, като свалим првителството на Буда и отстраним Цацаров от поста му. Така ще лишим мафията от двата и най-силни инструмента за грабеж и защита. Защото Борисов и Цацаров не са нищо повече от това - инструменти в ръцете на мафията за грабеж и осигуряване на безнаказаност. 
Това е, БОЕЦ водим тази битка. След нея ще си редим държавата." 
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук

колаж: "Под лупа"