You are here

Кой превръща престъпниците в законни милионери

Затова БОЕЦ искаме ОТСТРАНЯВАНЕТО на Цацаров! Защото той и прокуратурата превръщат престъпниците в законни милионери.съмнения за извършени престъпления - пране на пари, укриване на данъци, търговия с власт, корупция и тн. Отговора на прокуратурата е пример за прикриване на престъпления и чадъросване на "успелия" бизнесмен.
Тези документи някога ще бъдат доказателства в съда за криминалната роля на прокуратурата в процеса на мафиотизиране на държавата! 
През януари 2016г. БОЕЦ внесохме сигнал във ВКП срещу лицето Делян Пеевски за обявените от него сделки и придобити активи, които не кореспондират с декларираните му доходи. Изисквахме проверка заради изразените от нас основателни съмнения за извършени престъпления - пране на пари, укриване на данъци, търговия с власт, корупция и тн. Отговора на прокуратурата е пример за прикриване на престъпления и чадъросване на "успелия" бизнесмен.
Небезизвестната прокурор Бецова ни информира, че Пеевски е бил проверяван през 2014г. и Е ЧИСТ КАТО СЪЛЗА! И не само, майка му Ирена Кръстева СЪЩО Е ЧИСТА И НЕВИННА! И отказва да образува досъдебно производство. Интересно как при проверката от 2014г. са проверени фактите и обстоятелствата посочени от нас и случили се през 2015 и 2016г. ! С каква машина на времето разполага прокураурата?! И така, оказа се , че прокуратурата раздава индулгенции на своите господари - веднъж проверен, цял живот невинен! Дори и днес , ако Пеевски извърши някакво престъпление, то той , по логиката на Цацаров, ще се окаже невинен, защото през 2014г. е бил проверен и не е установено нищо. 
Днес ПЕЕВСКИ вече официално е мултимилионер, деклариран при това, но никой не разбра от къде са му парите и как е придобил всички тези активи. А тези, които знаят, са неговите съучастници. Заедно са крали и трупали милиардите и милионите. А Цацаров им пази гърба. Така се придобива държава. Два милиона работещи бедни и два милиона безумно бедни пенсионери , от едната страна и мултимилионери депутати, прокурори, премиери и чиновници , от другата страна. 
БОЕЦ ще водим своята битка срещу дебелите и първата стъпка в тази битка е отстраняването на Цацаров. Следват Буда и Пеевски. И цялото блато. 
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА!