Кой стои зад Слави Трифонов? Е, как кой? Тя е. Десислава Радева!

Кой стои зад Слави Трифонов? Е, как кой? Тя е. Десислава Радева! — Breaking.bg

Бившата му секретарка успя да го прилъже и шоуменът се върти като въртоглав в политическото пространство

Соня Колтуклиева, фейсбук

 

Кой, кой, кой стои зад Слави Трифонов – кой, от месеци се пита народът мой…

Е, как кой?!

Тя е.

Десислава Радева!

Бившата секретарка на Слави успя да го прилъже и шоумен #1 се върти като въртоглав в политическото пространство, държи се сякаш чавка му е изпила акъла.

Язък за Слави, дето трамбова “жълтите павета” още от времето на “Мултигруп”, когато самият Илия Павлов, изградил малка международна империя от няколко подводници, продадени за скрап, му беше ментор. Уж е печен на интриги, а му спретнаха такава класическа интрига, че свят му се завѝ. И тепърва ще има да види.

Румен Радев и неговият лейтенант за специални поръчки Николай Копринков излъгаха Слави Трифонов да не състави правителство в 45-я парламент, когато всички го ухажваха и се умилкваха около Тошко Йорданов и Виктория Василева, за да може президентът да назначи служебен кабинет и да започне “изчегъртването” на Бойко Борисов и ГЕРБ. Просто президентът си беше наумил да си го върне тъпкано на бившия премиер, заради проверката на КПКОНПИ за двата трудови договора на Десислава Генчева, подписани й от командващия на ВВС, докато му е била гадже. Знам, ще кажете – ма не може Радев да е толкова дребнав и отмъстителен… а, може-може, и повече може.

Та така … вместо да вземе властта в името на нещо “друго” за България, лидерът на “Има такъв народ” акушира при раждането на диктатурата на Бойко Рашков и на компрадорския тандем Петков-Василев.

В 46-я парламент Слави се препъна на два пъти в съставянето на правителство. И защо?! Защото медиите, командвани от новия приближен на президента Радев, Иво Прокопиев, атакуваха абсолютно неоснователно като “човек на ДПС” бившия царски вицепремиер Николай Василев.

На повторението, Слави беше изпързалян от Христо Иванов и Мая Манолова – сестри по оръжие от времето на местните избори в София, подкрепяни тогава от медиите на Иво Прокопиев. Защо? Защото, заедно и поотделно, командирите на ДБ и ИБНИ, получаваха уверения от Николай Копринков, че ще получат от президента третия мандат и ще си наредят кабинет, както си поискат, а не както иска “Има такъв народ”.

Това е грозната истина! Политическите ветерани подхлъзнаха новопоявилата се на терена звезда, на динена кора.

Не ми е жал за Слави и сценаристите – те са милионери и си имат ТВ 7/8, откъдето обругават всичко и всички, понеже това от години ги кефи, трупа им фенове и ги прави значими в собствените им очи. Смятам, че е загуба за държавата, че не получиха шанс експертите, финансистите и банкерите, присъединили се към “Има такъв народ”. За краткото съществование на 45-я и 56-я парламент те доказаха колко разбират и могат.

Знаете ли кое е смешното и абсурдното?! Че “Има такъв народ” ще стане електорален донор на “Продължаваме промяната”! Под мъдрото ръководство на другаря Румен Радев, неговите любимци Кирил Петков и Асен Василев от президентската партия ще окрадат избирателите на Слави&компания. “Почтените” ще приберат периферията на “гневните”; “момчетата в розово” ще разбият мечтите за власт на “момчетата в черно”.

Според социологът Димитър Ганев, 1/3 от електората на ПП ше дойде от ИТН, 1/4 – от ДБ. А проучвания показват, че най-много анкетирани винят ИТН за липсата на редовно правителство. Какво не е ясно?!

Училата-недоучила, пишман пиарка Десислава Радева, успя да използва Слави Трифонов, в личен интерес на съпруга си Румен Радев. Както казва храбрият български народ: могла̀ – използвала.