Корупцията е официален доход на средния управленски ешалон - държавна и общинска администрации, полиция, магистрати, кметове и прочее.

Nikolai Markov

Борисов пред европейските депутати: "Ако има такава корупция, как ще сме все първи на избори."

С фалшификация на изборите, драги! С пълна фалшификация. Питайте кметовете си и кажете защо ги държите за гушите със зависимости!
В България и умрелите не спират да гласуват, да не говорим за останалите безгласни букви, повечето от които все още не знаят на кой свят живеят. Подлудихте този народ, унищожихте го физически и духовно!

За каква корупция става дума у нас? И аз това питам! Корупцията е официален доход на средния управленски ешалон - държавна и общинска администрации, полиция, магистрати, кметове и прочее. Това го знаят и виждат с очите си всички. 
Високите етажи на властта, обаче, е напълно мафиотизирана! След като мафията управлява цялата държава, тя няма нужда да се корумпира сама. Тя просто ограбва парите на държавата и европейските фондове, произвежда мощна сива икономика и спира развитието на страната.

Мафията убива, извършва престъпления срещу финансовата система на държавата и се интегрира зад политическа тога, а целият бюрократичен апарат на ЕС я легитимира. Това е истината и ако някой е виновен за поредната национална катастрофа това не е българския народ! Нито милионите невинни души погребани без време от престъпната им държавна власт...

Фейсбук