Къде е мащехата и гербаджийчетата да видят за пореден път замърсяването на въздуха в Бургас

Всеки кандидат за президент бълва десетки обещания за неща които едва ли ще стори през следващите пет години, ако спечели да топли мястото на Борисов в президентството.

Майката на нацията – Цецка бе в Бургас и заяви : „Защото това, което ние, големият екип на ГЕРБ, правим и ще продължим да правим занапред не е само за нашите членове и симпатизанти, това е за всички българи. Защото знаем, че националната цел, националният интерес на България е една модерна, образована, просперираща нация, която живее в стабилна и сигурна държава. Затова всички власти трябва да работят в синхрон и да няма противоречия между тях“, каза Цецка Цачева. И допълни, че президентът има своите правомощия, има своята компетентност да изисква, да настоява, да прехвърля мостове между властите и хората, за да се постигне това единение на нацията.

ШМЕНТИ - КАПЕЛИ ЗА НАИВНИЦИ ...

Уж работят за интересите на гражданите, а цели 9 години не им пука за чистотата на въздуха в Бургас и мащехата и кметът спряган за евентуален кандидат преди нея, както и цялото семейство герберчега цицащи от властта ...

Толкова работят за интересите на бургазлии, че май искат да стигнем Делхи по замърсяване ...

Погледнете замърсяването с очите си и вярвайте на мащехата и дрънканиците им ...

 

Снимката е от 2 ноември т.г. в 08.00 ч.-вижда се смог над жк "Славейков"

 

Постигната е 98 % от СДН за замърсяване с прахови частици на 1 ноември 2016 г. 

 

На 30 октомври е постигната 128 % над СДН за замърсяване с ФПЧ10, но от управляващ ГЕРБ, кметът Димитър Николов и мащехата Цецка - МЪЛЧАТ, РАБОТЕЙКИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ БУРГАЗЛИИ ?!

"Под лупа"