Късметът на уродливия модел на българския социализъм трае и до днес

Цветан Лилков

Нещо за времето, когато едни социалисти спечелиха Втората Световна Война, а други социалисти я загубиха.
Времето,когато по улиците на градовете се разхождаха свободни граждани,които като изначално заподозрени всеки прост милиционерски полугражданин можеше да арестува,
обвини и осъди по милиционерски!
Времето, през което примитивния социален инстинкт на първобитния човек за родова принадлежност тържествуваше и се беше превърнал в идеен инстинкт за бъдеща лоялна комунистическа принадлежност.
Времето, през което липсващата грамотност на простите хора ги направи удобни за комунистическата пропаганда и по този начин ги превърна в неосъзнати подръжници на престъпната идеология отложена в бъдещи времена и наречена Комунизъм.
Тези хора, които комунистите умишлено бяха принудили да забравят за своите мъгляви социалистически идеи никога няма да разберат причините за тази забрана,защото между Социализма и Националсоциализма има само една разлика и тя е,че Националсоциализма убива хората по расов признак, а Социализма убива по класов признак!
А бъдещите комунисти хич и не искат да им се припомня това!
Така,че Националсоциализмът си е чиста проба социализъм,
който извади късмет с помощта на САЩ, Англия и други държави във Втората Световна Война.
А това,че късмета на уродливия модел на българския социализъм трае и до днес е факта,че наследниците на тези полуграмотни и зле урбанизирани граждани се нуждаят от набиване в мозъка... с 200 на все нови и нови комунистически импланти и мераклиите БСП и ГЕРБ щедро задоволяват този техен полов нагон!
 
Фейсбук