К. Парамов пред Фрог: Пеевски рязко сменя стила, схемите, играчите

Депутатът от ДПС Делян Пеевски действа бързо, за да се отърве от старата схема, в която го бяха вкарали. Това е известно на всички, които следят стопанския живот и противоречията в него.

В момента виждаме агонията по отношение на това как по-голямата част от тези пари да се запазят непокътнати. Пеевски прави всичко възможно да се раздели със стария начин на фронтална изява. За това рязко сменя модела, стила, пътя, хората, играчите. 

Това каза пред Фрог нюз финансовият експерт и кандидат вицепрезидент Кольо Парамов. Според него ген. Румен Радев се е хванал с БСП заради своята политическа неопитност. Убеден е, че Георги Първанов ще разочарова най-верните си хора. Вижте какво още сподели Парамов в рубриката „Интервю”.

- Като финансов експерт смятате ли, че депутатът Делян Пеевски се е оттеглил от бизнеса, както заяви наскоро премиера? 

- Усещането ми е, че кухата държава на Пеевски вече е в историята. То е от началото на годината. Пеевски действа бързо, за да се отърве от старата схема, в която го бяха вкарали. Това е известно на всички, които следят стопанския живот и противоречията в него. В момента виждаме агонията по отношение на това как по-голямата част от тези пари да се запазят непокътнати. Пеевски прави всичко възможно да се раздели със стария начин на фронтална изява. За това рязко сменя модела, стила, пътя, хората, играчите

http://frognews.bg/