Лена Бориславова - извън листите на ПП по свое желание

Лена Бориславова няма да влезе в листите на ”Продължаваме Промяната” на предстоящите на 2-ри октомври предсрочни парламентарни избори. Решението бе обявено лично от Бориславова с пост във Facebook.

"През последните 8 месеца направихме първите решителни стъпки към скъсване със схемите на миналото - с кражбите на обществен ресурс, с мафиотския начин на управление на държавата, с шкафчетата с кюлчета. Съпротивата на това минало бе огромна, впрегнаха се всички похвати, работеше се усилено и за изместване на обществения фокус и за компрометиране на Промяната. Е… не откриха кражби, не откриха нечисти сделки, не откриха престъпления, затова атакуваха лично. 

Да се занимаваш с политика в България има своята цена. 

Аз нямам право да я прехвърля върху екипа и работата на "Продължаваме промяната“. 

Най-накрая имаме шанс да скъсаме окончателно със стария, изчерпан модел на управление, в който някой вожд се разпорежда с хората, с бизнеса, с мечтите и живота ни. Нищо, най-малко пък моето име, не трябва да отклонява вниманието ни от тази цел.

Промяната зависи от силни личности, но е по-голяма от всеки от нас поотделно.  

Благодаря на Кирил Петков и Асен Василев, както и на целия екип на ПП, че ме разбраха и подкрепиха, както във всеки друг момент от работата ни досега.

От изборите на 2 октомври зависи промяната да продължи и да довършим започнатото. За да си дадем шанс да живеем, да се развиваме, да се борим, да бъдем щастливи - тук и сега", написа Бориславова.

https://frognews.bg/novini/lena-borislavova-aut-listite-svoe-jelanie.html