ЛъжеБойко, баш експерт на република. Пинокио ряпа да яде.

 
Гледайте това видео от първи януари след новогодишната нощ, с арогантни лъжи от Борисов, Малинов, Павлов, че сме започнали от 31 декември 2020 година да внасяме азерски газ. Това са техни данни, знаят ги и лъжат безочливо.
Вече писах още на същия ден, че по степен на грубост и откровеност тези лъжи бият всякакви рекорди.
А това по долу е от страницата на Булгартрансгаз данни за физическия поток вход в нашата система от Гърция. Вижте в червено - от 1 януари до 8 януари т.г. НЯМА внесен нито един кубически метър азерски и всякакъв друг газ.
ЛъжеБойко, баш експерт на република. Пинокио ряпа да яде.
Дори разиграха сценката, как именно благодарение на вноса на азерски газ, тоест на "диверсификация" ще паднат цените на газа в България.
Според вас, дали медиите ще отразят тази груба лъжа на премиера, с която се опитваше да покрие новината за началото на транзита на руски газ през България за Сърбия по Турски поток?! Най-голямото геостратегическо предателство към НАТО и ЕС на Борисов.
Другата "новина", която единствено може да съчетае "покупка" на азерски газ и неговото невлизане в България е този газ да се препродава от Булгаргаз и да отива към Италия. Има логика - нефтеноиндексиран и сега е по-евтин от спот ценовия газ на ЕС борсите.
Хем се пази тоталния монопол на Газекспорт в България, хем в Сърбия..
Примерно БНТ, БТВ, Нова ТВ? Нещо съм скептичен.

За това гледайте и подкрепяйте Алтернативата

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2979047878989929/?t=205

 
 
Фейсбук