Любовницата на Волен с апартамент за 225 хиляди лева

Деница Гаджева .Любовницата на Волен с апартамент за 225 хиляди лева.Деница Гаджева, която се прочу като любовница на Волен Сидеров, си е купила апартамент в идеалния център на София - на ул. "Витоша" 23.

29-годишната депутатка, която няма кой знае какъв трудов стаж извън парламента, се е сдобила с жилището от 88 кв. м през декември 2010 г. Към новия й дом, разположен на петия етаж в престижната сграда, има още мазе и таван. Пред Сметната палата Деница Гаджева е декларирала, че имотът струва 225 хил. лева, от които 191 хил. лева са ипотечен заем от банка.

Бивши служители в партия „Атака“ имат по-различна версия за покупката. Те се кълнат, че апартаментът й е

подарък от Волен Сидеров

„Когато й го купи, Волен ни остави без заплати в продължение на три месеца! - обясняват те и допълват: - По същото време се чу, че той самият си е купил къща в Испания. Говори се, че има и имоти в Италия и на френската Ривиера, докъдето много често пътува. Ако това е вярно, поне ще знаем къде потънаха парите от партийната субсидия!“ Доскорошните съмишленици на Волен припомнят, че приятелката му Деница Гаджева има и парламентарно жилище. Те гадаят дали тя ще живее в новия си апартамент, след като завърши ремонтът му, или ще го даде под наем. В момента младата депутатка е наела интериорни дизайнери, които преустройват скъпото й жилище, установи проверка на „Галерия“. Деница Гаджева се появява в „Атака“ покрай доведения син на Волен - Димитър Стоянов,

който й е гадже по това време

„Понеже не можеше да прави нищо друго - разказват бивши партийни служители, - измислиха й работа в партийния вестник. Тя трябваше да преглежда пресата и да следи всеки ден какво е писано за „Атака“.

След известно време Деница се издига - възлагат й „отговорната“ задача да пише хороскопа във вестника и да преглежда редакционната поща. Вероятно поради този професионален опит в журналистиката сега тя е член на парламентарната комисия по гражданското общество и медии и зам.-председател на комисията по европейските въпроси. Младата жена попада в парламента благодарение на ширещата се в „Атака“ шуробаджанащина, категорични са запознати с кариерата й.

Тогавашният й приятел Димитър Стоянов я урежда на избираемо място в партийната листа. Тя е на трето място в листата на Национално обединение „Атака“ за парламентарните избори през 2005 г. в 24 район в столицата веднага след Димитър Стоянов. Източници от партията припомнят като куриоз, че само преди година Волен Сидеров бил страшно недоволен от Деница и я мъмрел пред всички. Причината била лошата й работа в партията. Гаджева се води зам.-лредседател на младежката организация на партия „Атака“, но не вършела никаква работа.

Вече толкова години тя не успяла да привлече дори един млад човек към формацията. В този конфузен момент за Гаджева се застъпила съпругата на лидера Капка Сидерова. „Горката Капка - съжаляват я бившите служители, - Деница буквално й заби нож в гърба, като стана любовница на Волен.“

Както „Галерия“ показа със снимки през август, националистът Сидеров заведе ексгаджето на доведения си син на море. Двамата влюбени парламентаристи

отседнаха в луксозен хотел в Лозенец

без да се крият от любопитни погледи. След като скандалната му връзка е разкрита от самата Капка преди време, Волен веднага уволнил баща й Георги Ибришимов, разказват хора от партията. Допреди три месеца Ибришимов е национален координатор на „Атака“ и шеф на контролния орган на партията.

Скоро ще бъде променена и собствеността на издателя на вестник „Атака“, разкриват хора от партийната централа. Преди Деница да влезе в живота на Волен, издател е дружеството „Бумеранг-БГ“. В него са съдружници Капка Сидерова и баща й Георги Ибришимов. Според отлично запознати източници от партията в момента се подготвя изкупуване на фирмата от Волен Сидеров,

Разочаровани от своя лидер редови членове на партията

масово хвърлят книжките си

Само за няколко дни от миналата седмица насам над 200 души си хвърлиха партийните книжки. Сред тях е и общинският съветник в столицата Тодор Попов. Той е човекът, който заедно със Сидеров основава „Атака“. Неговата членска книжка е с номер 2. Попов също е подал декларация за напускане на партията, казват запознати.

Масовото бягство от Волен Сидеров започна, след като с него се разделиха едни от най-близките му сътрудници, които през последните пет години са били най-близо до него. Те си тръгват обидени и разгневени, след като той им орязва и без това ниските заплати.

„Галерия“ стана свидетел на мощен скандал, разиграл се по този повод във „Виенския салон“ на ул. „Московска“ в столицата. В сряда привечер Волен Сидеров, придружен от верния си все още депутат Денислав Чукалов, връхлетя в заведението. Той

започна да крещи на младежи,

които се оказаха сред напусналите партията му.

„Обичал съм ви като мои деца, а вие какво направихте! Какви сте вие, че ще рушите партията ми?!“ - крещеше освирепелият Сидеров и сипеше закани:

„Без мен сте нищо! Ще ви смачкам!“

Марина ИВАНОВА

в. „Галерия“