You are here

Малеева: Нощна проверка на Корал, обискират и бебетата

Поредна нощна проверка е извършена на почиващите на плаж Корал, съобщи на страницата си във фейсбук тенис легендата Мануела Малеева. 

От поста й става ясно, че не е намерено нищо незаконно, което е отразено в протокола на полицията. 

Поредната проверка. В 22:45ч! Из цялата гора на Корал. Тършуват във всяко джобче на палатките, кошчетата на бебетата. Няма шега. Търсят вероятно това, което в момента е на бели черти из известните заведения наоколо. Настъпили сме ги много лошо, пише Малеева. 

Побиват ме тръпки. Всичко са преравяли. В коя година се намираме точно?! Защото много ми напомня за едно близко минало..., добавя Малеева.

Вчера тя обвини министъра на туризма Николина Ангелкова, че е отишла да плаши хората почиващи на плаж Корал, който е един от трите у нас за природосъобразен туризъм. След проверката от министерството обявиха, че при инспекцията е установена незаконна постройка, разположена в имот държавна собственост, от която нерегламентирано се черпи електроенергия. Затова ще подадат незабавно сигнали до електроразпределителното дружество ЕВН и до кмета на Община Царево Георги Лапчев, МВР и прокуратурата. 

От ведомството на Ангелкова обявиха, че заради безстопанственост и липса на заграждение ще бъдат санкционирани собствениците на частните имоти, разположени зад морския плаж.

offnews.bg