You are here

Мамини, сладки ченгенца ...

Не сме учудени, че юмрукът на Партията харчил пари за себе си ...

Светлият пример от Банкя до полите на Витоша и в цялата страна е факт - апартаменти, обществени поръчки, любовници, шуробаджанащина и едно дете-корпулентно голямо и чичко му хидролог са всеизвестни ...

А и полицейската заплата е една толкова "малка", че се налага дори началниците да вземат оттук-оттам по нещо ...

Такъв е май случаят във Враца с един началник ... Директорът на полицията във Враца Янко Янколов е използвал неправомерно ведомствено жилище, което е ремонтирано за сметка на МВР, а всички сметки са плащани от ведомството, включително и ремонтът на апартамента според сигнал подаден от зам.-директора на ОДМВР-Враца Николай Григоров.

Началникът Янколов се настанил в жилище на МВР, за което се изисква заповед на вътрешния министър. Такава обаче нямало. За ползване на жилището той трябвало да плаща наем, както и всички текущи разходи като ток, вода, парно и такса "Смет". Вместо това обаче, разходите са били за сметка на МВР. 

И за сметка на дирекцията Янколов направил ремонт на апартамента, макар че това трябвало да бъде за негова сметка ?!

В сигнала се посочвало, че той е използвал служебни автомобили „Тойота Лексус“ и „Опел Вектра“ за лични цели, като всеки петък той пътувал с тях до София, където живеел.

Може пък да се е връщал в София да помага да се справят с протестите ?!!

Старши комисар Янко Янколов бил назначен на поста от тогавашния главен секретар на МВР Младен Маринов сега министър на вътрешните работи ... 

Хвала таквиз ченгета !

"Под лупа"