МВР като слънцето и въздуха за всяко живо същество на Територията

Положението е извънредно ...

Колко да е извънредно щом биещото сърце на Партията управлява всичко ?!

То ни брани, но не ни храни, ама и защо да хабим храната и ресурсите на територията щом биещото сърце трябва да бие още по-силно - направо извънредно ...

Интересно, ако на територията останат само чиновници, партийци, органите и медицински персонал кой ще ги храни и ще им дава пари за нуждите им, които вчера бяха пак увеличени от вождът-бивш орган, макар че бивши нямало ...

Органите контролират социалните мрежи и ги профилактират и оперират ...

Органите вече безпрепятствено и безконтролно ще могат да следят къде сме, с кого говорим и за какво говорим и да профилактират в интерес на ЩАБА, Вожда, прокуратурата и т.н. ?! 

МВР вече може да знае къде се намираме и къде сме се били през последните 6 месеца. Ще знае с кого и кога сме говорили или сме си писали есемеси, както и през какво устройство е ставал тази комуникация.

Това става възможно благодарение на закона за извънредното положение за борбата с коронавируса, с който беше променен и Закона за електронните съобщения, а промяната може да остане и след отмяна на режима. Пакетът от законови промени беше обнародван днес в Държавен вестник. Досега право на достъп до трафичните данни от мобилните телефони се даваше на разследващите органи при подозрения за тежки престъпления след решение на Районен съд. От днес при подозрение за нарушаване на карантина право да искат извършване на справка за данните имат Главна дирекция „Национална полиция“, Столичната дирекция на вътрешните работи и областните дирекции на Министерството на вътрешните работи.“ Операторите са длъжни да им дадат тази информация и това не подлежи нито на съдебен, нито на някакъв друг контрол. 

Начинът по който е направена промяната в закона не дава гаранции, че следенето чрез трафичните данни няма да продължи и след извънредното положение. Ако има изобщо утре ?!

Ах, защо не е жив Оруел ... Новата му книга би била озаглавена 2020 ...

Кой няма да ни признае, че ги стигнахме американците и дори ги изпреварихме и Холивуд вече ежедневно е тук ... ХХI век не е скучен, а може и да е по-страшен и от ХХ век.

Няма терористи, няма олигарси, няма опозиция - просто всички са под карантина в нета, в ефира, в квартала ...

Третата световна война ще е на пандемията и на контрола - пардон на карантината ... Правилно ! Ред се иска тука (да не си помислите, че сме против реда и дисциплината-б.а. ) ...

И благодарност към ЩАБА , Вожда, органите и към Партията ...

Просто 30 години не стигат - времето е тяхно !

Шшшшшшт !

"Под лупа"

колаж : "Под лупа"