Михаил Велер: Русия навлиза в откровен черен тоталитаризъм! Те или ние? (ВИДЕО)

Русия навлиза в период на откровен черен тоталитаризъм!  Те или ние? Този въпрос постави известният руски писател, философ и общественик Михаил Велер. Той е категоричен":

"Онлайн-гласуване, гласуване по пощата, това означава, че

гласуване повече няма да има в Русия

Каквото решат на върха това ще бъде.  Когато държавата навлиза в период на такава диктатура, тя едновременно влиза във фазата на системна дегенарция и това е видно по заплатите на лекарите. Президентът издаде указ колко да се плати, на кого,  а цели лекарски колективи излизат пред камерите и скандират:

"Нищо не са ни платили"

Велер прави един интересен паралел с късната Римска империя и бунтовете на готите и хуните, чиновническите кражби и сгромолясването на империята.

Той беше казал преди време: 

" Някога Едуард Дженър използвал ваксина против едра шарка. А Ницше е казал: "Това, което не ме убива, ме закалява." През 1917 год. Русия получи голяма доза ваксина от левичарските учения. В резултат от тази ваксина страната загуби десетки милиони хора. Но оцеля. И у оцелелите се образува мощен имунитет към тази зараза, която ненавиждат с всички фибри на душата си, защото твърдо знаят какво представлява тя". 

https://faktor.bg/bg/articles/novini-svyat-mihail-veler-rusiya-navliza-v-otkroven-cheren-totalitarizam-te-ili-nie-video