Много е ларж с чужди пари Буда, а неговите си ги къта през девет офшорни зони в десета!

Georgi Borisov Georgiev

"ДА ВИДИМ! 
Оказа се, че в България само Лукойл, мюфтийството и цар Киро може да не плащат данъци. Също така се оказа, че и Пеевски няма задължения и е чист, като сълза. Оказа се, че държавата може да опрощава милиони лева задължения за данъци и осигуровки, за да не стане "Косово", каквото и да означава това. 
Също така миналата година Борисов щедро "даде" 100 милиона лева на полицаите, за да крепят престъпната му власт по време на европредседателството. Без решение на министерски съвет, без решение на парламента, без актуализация на бюджета. Просто така, падишаха ДАВА, раздава и опрощава еднолично милиони и милиарди. Само дето това са нашите пари. Този мутраген не е дал ЕДИН ЛЕВ собствени средства за каквото и да е. Плащаме му заплатата, плащаме му осигуровките, плащаме му охраната, плащаме му дори китките и венците, които поднася лицемерно по празници. Дори вилата в Барселона на любовницата му пак ние сме платили. Между другото Буда подари и на Гергов едни бързи 43 милиона лева. От нашите пари, разбира се. Много е ларж с чужди пари Буда, а неговите си ги къта през девет офшорни зони в десета! 
В четвъртък БОЕЦ внасяме официално предложение до Министерски съвет и Парламента да бъдат опростени задълженията за данъци и осигурителни вноски на общинските и държавни болници. ДА ВИДИМ аршина на дебелите. Разбира се, депутат и министър в общинска болница няма да видите.Тези болници са в агония и практически фалит от десетина години. И именно схемите на Буда и бандата му за източването им ги доведе до това състояние. В тях се лекуват милиони българи, персонала взима мизерни заплати, условията са потресаващи и според нас фалита и закриването на тези болници е въпрос от национално значение касаещ националната сигурност в сектор здравеопазване. Не е провокация, сериозни сме. Няма да заплашваме, че ако не се случи ще стане "Бейрут", но със сигурност ще разобличим и покажем лъжливите, лицемерни мутри на управляващите ни национални предатели.
Действаме и очакваме подкрепата на обществото." 
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук 

колаж "Под лупа" -Помощи за Падишаха