You are here

МЪЛЧАНИЕТО НА СВИНЕТЕ!

Georgi Borisov Georgiev

МЪЛЧАНИЕТО НА СВИНЕТЕ!
Точно преди две години (29.11.2015г.) БОЕЦ внесохме в прокуратурата сигнал по скандала #Яневагейт. Една година по късно, след като нямаше отговор и реакция, излязохме пред Съдебната палата в София и поискахме оставката на Цацаров и отново внесохме същият сигнал (20.11.2016г.) И отново мълчание!
Яневагейт е не просто поредица от записи на магистрати и един адвокат, Яневагейт е десетки журналистически раследвания и експертизи на журналистите от Биволъ (публикували и огласили самите записи), които доказват всяка дума и събития в разговорите. 
Яневагейт е олицетворение на мафиотската същност на управляващата ни шайка, олицетворение на престъпният модел #КОЙ на управление и източване на държавата. Илюстрация на начина по който Борисов и Пеевски чрез Цацаров са превзели държавата, институциите и съдебната система. "Ало, Ваньо", "Ти си го избра" , ЦУМгейт и много други примери доказват, че България е не просто най-корумпираната и бедна страна в ЕС, а че това е една тотално превзета държава. Превзета от мафията на дебелите. Превзета от Буда и Пеевски, като всичко в тази държава се случва по тяхната воля и желание. А прокуратурата, чрез своят главатар Цацаров е превърната в пазител на мафията и в нейна бухалка. Така, както и всички останали институции- НАП, ИТ, ДАНС и тн. Съдебната система е подчинена на дебелите, чрез влиянието на Цацаров и слугите му във ВСС. НИТО ЕДНО повдигнато обвинение за корупция по високите етажи, но множество проверки, досъдебни производства, дела, ревизии и запори на сметки на журналисти, активни граждани и лидери на граждански движения заради противопоставянето им на властта на мафията и разкриване на нейните престъпления! Репресии и мачкане на неудобните. Десетки неразкрити покушения, побоища и опити за убийства над журналисти (Стоян Тончев, Асен Йорданов, Огнян Стефанов и много други). И НЯМА КАК да бъдат разкрити, защото те са поръчани от дебелите и от хора от тяхното обкръжение. БОЕЦ също плащаме цената за своята дейност и битки срещу управляващата ни свинска мафия и корупцията.
От житницата на Европа се превърнахме в кочина, в държавата на суджуците, влаковете убийци, пътищата убийци, язовирите убийци, магистралите убийци. 
ЗАЩОТО МАФИЯТА УБИВА!
КОРУПЦИЯТА УБИВА!
НЕКАДЪРНОСТТА УБИВА!
Прокудиха децата ни, ограбиха парите, земите, мечтите и държавата ни. Милиони избягаха в чужбина за да търсят спасение от мутренската стабилност на Борисов и Пеевски, стотици села са затрити, а десетки градове и цели региони са превърнати в призраци. Общините са в практически фалит, а милиарди от държавният бюджет и еврофондовете се източват от свинската мафия всяка година. Пари за краде, саниране и грабене има, но пари за лекарства за онкоболните няма!
И на тази територия, гражданското общество остана единствената сила,която може да се изправи и пребори това зло. Да изринем мафията и да си подредим държавата, докато все още има какво да спасяваме. Без ченгета, мутри, мафиоти, комуняги и корумпирани боклуци. 
БОЕЦ водим тази битка! И тя ще се води на площадите.
#Яневагейт
#СъбудиСеБългарино
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук