You are here

Нашите корпулентни и библиотекари са завладели и контролират Светия Синод

 

Това са същите хора, от "кръвната група" на корпулентните - библиотекарите, на вицепрезидента, който целуваше ръка и коленичеше пред чужд патриарх, но физиономията й по време на посрещането на Папа Франциск можеше да произведе рекорди по производство на оцет. Всички те внушиха през медиите, че съвместната молитва с Папа Франциск е невъзможна. Представителите на всички други религии могат да съучастват в молитва за мир, нашите синодални "светци" не могат защото такъв бил канонът.
Нека да ви кажа нещо, което зная със сърцето си - видяхте как се помоли Светия Отец - тихо, сам. Освен богослужението в църква с церемонии, всички ние се молим тихо и сами, когато имаме нужда да говорим с Бога. И ако някой от синодалните ни старци беше застанал до него и също тихо, без церемония беше се помолил, нямаше да се срути канона. Уверен съм. Точно така както български свещеници ползват храмове на католическата църква и се молят. Дори в Рим има такъв храм. 
Но нашите корпулентни и библиотекари са завладели и контролират Светия Синод. Вече владеят и БНТ, след като настаниха на ключови места свои хора за да манипулират по начина, по който виждате.
Ето и добрата вест - скоро ще има размествания и скандали около БНТ. Защото в гардероба има скелети. И то ужасяващи, такива за които дори не можем да си помислим че могат да съществуват. 
Защото корупцията винаги върви с липса на морал. Лъжат и мажат както в тази манипулация. 
Но Видов ден идва. 
Христос Воскресе! За истината и наистина.

Фейсбук