Нека когато се прави нещо, да не забравяме и да го поддържаме!

Александра Динева до Димитър Николов

Г-н Николов,пиша Ви по повод поддръжката на така наречените автобусни спирки.Искам да попитам,когато са изградени дадени съоражения и т.н. , защо Община Бургас или фирмата,която трябва да ги поддържа , не се грижи за това!?Завари ни дъжда в автобус Б2 посока Терминал Славейков,ние с детето,което взех на ръце,защото е болно и се връщахме от лекар,за да не се намокри.При стъпване на плочка,която даже не е залепена(или вече се е отлепила),също така не едно, а няколко с детето така жестоко паднахме и не защото се подхлъзнахме,а заради това, че не е залепена дадена плочка,върху която стъпих.Добре,че имам майчински инстинкт и успях да обгърна детето си и да го гушна здраво,за да не се удари и целият удар да поема аз.Да имам рани и ужулвания след падането.Нищо ще зарастнат!Действието се случва на спирката в жк"Славейков" пред блок 58 в посока терминал Славейков.Но нека когато се прави нещо, дане забравяме и да го поддържаме!Правят се спирки и няма поддръжка от тук нататък.Дано няма следващи като мен,защото може да не завършат,по лекия начин както се случи с мен, а да има счупвания и т.н.

Фейсбук

Ето и някои коментари по публикацията ...

Martin Minkov Съдете го чичака, не си пишете .....

Красимира Иванова За същата спирка , до пекарна Zia, съм пускала писмо до Р.Бояджиева, а за други от тези нови и скъпи - през моб.приложение civi. Познайте дали има резултат? Няма контрол при изпълнението и след това поддръжка.

Величка Стойчева С новите такси  вече са неприкосновени,
" наглите"! Винаги са рачитали на това, че хората не им се "занимава" със съдилища, ....и ще забравят бързо! Едно време в автобусите пишеше " Уважаеми пътници, вашия билет е вашата застраховка! " След няколкото поредни инцидента в автобусите, някой да е усъдил Ббус? ...нямаме права, а само задължения....