Неща, които не би трябвало да знаете !

Парите управляват света! Но кой управлява парите?

Малка група частни банкери тайно управляват света. Те командват не само Федералния резерв или Европейската централна банка, а и надрегионалните организации като Обединените нации, световната банка, Международния валутен фонд и Банката за международни разплащания. Манипулират цените на златото и среброто, съзнателно надуват цените на недвижимите имоти, предизвикват банкови кризи и нарочно тласкат света към пропастта. Вековната цел на този финансов елит не е нищо друго, освен световното господство, наречено Нов световен ред! И заради него са готови на всичко! Дори съвсем официално планират необходимото според тях намаляване на световното население. А ние толкова ги улесняваме!

Михаел Морис ни обяснява по необичайно елементарен и разбираем начин функционирането на банковата и финансовата система, как и защо възниква инфлацията и как би могла да бъде избегната. Освен това подробно ни посочва кой стои зад всичко това и кой управлява света заедно с различните политици и медии. Ако човек веднъж го разбере, ще му се отворят очите е записано в представянето на книгата му "Нещата, които не би трябвало да знаете !". 

Milena Trickova

Мдаа ... Факти, които не трябваше да научаваме, но днес живем насред случващото се описано преди 3 години и дали да се съмняваме или да вярваме. Изборът е ваш !

"Под лупа"