You are here

НЕ ВИ ИСКАМ СТАБИЛНОСТТА, Г-Н ПРЕМИЕР, ИСКАМ ДА СЪМ ЖИВ И СВОБОДЕН!!!

Georgi Borisov Georgiev

През 1997 г. регистрирах фирмата си, едва на 24 години. След 2000 г. със съпругата ми с цената на зверски труд създадохме малка шивашка фабрика. Във Видин, в най бедният регион на Европа в продължение на близо 15 години давахме работа на десетина човека. Достойна работа с достойно заплащане. Ние си знаем какво ни е коствало.
Децата ни израснаха в камарите с панталони, а често с дни не сме се прибирали. Всеки лев инвестирахме в оборудване и техника. През 2013 г. по време на протестите срещу Орешарски, като председател на БОЕЦ и един от организаторите на протестите , бизнеса и семейството ми бяха атакувани по най гнусните ченгеджийски начини. Колегите ми от сдружението също. През 2014 нищо не се промени. 2015 се включиха освен НАП, Инспекция по труда, пожарна, НОИ, прокуратура, полиция...Свинете бавно превръщаха държавата ни в кочина.
... След местните избори на третият ден ме посетиха от поредната институция, за поредната проверка. Тъпо жалко и гнусно. Последваха и други "проверки", "инциденти" и запори, а след това и няколко убийства на различни бизнесмени. Особена проява на Стабилността в България. В държавата на Буда, Пеевски и Цацаров свободните и непримиримите са обявени за врагове и вредни. Взех мерки междувременно. Освободих всичките си работници. Останах сам. Не искам да съм мишена, не искам хората около мен да са мишени. И не съм жертва. Но, когато мафията управлява и куршумите свистят, не знаеш кой може да пострада.
Когато мафията управлява и властва Стабилността, бизнеси биват погубвани и крадени по Пеевски и Бойковски, хора смачквани, а други убивани. Призовавам и други колеги, да направят като мен - освободете служителите си, защитете ги, защитете семействата и децата си. Не се превръщайте в жертви на институциите и контролиращата ги мафия. Бъдете свободни, в България е опасно да правиш бизнес по честен начин. Просперират само тези, които са част от обръчите и ДС кръговете. Не бе лесно решението , да унищожа нещо, което сме градили със жена ми 15 години, но не ние го унищожихме, а Стабилността го унищожи.
Стабилността на мафията, в усилията си да превърне България в свое владение. И успя, за сега. Сега, г-н Премиер, не може да ме пипнете, нито вие, нито слугинските ви институции. Сега мога да се отдам изцяло на това, да осигуря на децата си, нормален живот в нормална държава. За да не живеят и те в стабилност по бойковски, преследвани от собствената си държава и разстрелвани като кучета пред домовете си. А докато начело на държавата стоят мутри, ченгета и мафиоти, стабилността ще властва и убива.
Сега съм свободен! И ще се боря!

Написано през 2016г. след разстрела на А. Антов, собственик на модна къща "Агресия". Днес звучи още по актуално, макар и малко наивно. За тези две години със семейството ми и колегите ми от БОЕЦ минахме през много битки и понесохме много и все по подли и брутални удари. Оцеляхме и това само ни амбицира още повече да се борим срещу мафията, беззаконието и свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Това е, продължаваме. 
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук