Не е дясно, нито консервативно, нито либерално да се правиш че не забелязваш как Доган, Пеевски, Борисов и плеядата от олигарси около тях източват богатството на българина.

Ilian Vassilev

Ето блестяща илюстрация на основния проблем на българския преход и на управленския модел - не това че България не създава богатство, а това че то се преразпределя от корумпирана и олигархична, в много отношение паразитна класа, която взема за себе си повече отколкото където и да е в ЕС - неравенството е подпечатано с политиките и управленията на "левите" и социалните от БСП, на либералните от ДПС, на популистите от ГЕРБ и патреотите - всички огранизирана престъпна група.
При това забележете отнетото от Тях богатство не отива за развитие, за растеж, а отива за финансиране на модела и на власт и за паразитно потребление - да си купуват апартаменти, къщи, яхти - изобщо да водят начин на живот за който нито трябва да рискуват нито да печелят сами.
Това е моето дясно - върнете нормалността и социалната справедливост ще възтържества. Не е дясно, нито консервативно, нито либерално да се правиш че не забелязваш как Доган, Пеевски, Борисов и плеядата от олигарси около тях източват богатството на българина.
По-малко произвеждат съседите, но по-малко и крадат.
Питам кой от българските топ богаташи е модел за предприемач - Божков ли, който направи пари от хазарт, Пеевски ли - с бухалките на прокуратурата - типично мутренска операция, Доган ли - който за една нощ стана мултимилионер през ТЕЦ "Варна", депутатите ли - поне десетина души, които станаха мулти - мултимилионери през посредничество в обществени поръчки. 
Вижте - Петр Келнер - най-богатия човек в Централна и Източна Европа, когото не искат да пуснат в България в медиите, какъв профил на бизнесмен има и нашите юнаци.
Днешното време по нищо не се отлича от мутренското на 90-те години от Г-13, от Възраждане - паразитите отново победиха.
Време е за истински десни в смисъл на праграмитични и почтени хора.

Фейсбук