You are here

Не знам накъде върви България. Не знам каква перспектива може да има държава, в която посредствеността е на власт.

Цоньо Ботев

Навремето Александър Сталийски твърдеше, че няма бивш негър и бивш милиционер. Не знам дали и себе си имаше предвид, но по принцип съм съгласен с твърдението му. 
Нямаше да си припомня това, ако не бях слушател на участието на "новата звезда" на ГЕРБ в "Още от деня". Такъв тъпанар като представителя на ГЕРБ Маноил Манев да ме управлява за мен е невероятно унижение!
Кой е Маноил Манев?
Маноил Манев е завършил Академия на МВР, специалност "Национална Сигурност". Работил е повече от 10 години в системата на МВР и Министерство на правосъдието. Съдия по "Бодигардинг" на Международната федерация по Бойно приложни спортове. Експерт по фирмена сигурност. 
Страхотна биография! Страхотна "визитна картичка"! Много полезен човек и голям експерт!
Така е представен пред Чичко Гугъл! Преведено на книжовен български език "Бойно приложни спортове" ще рече професионален побойник!
Тотално неграмотен, невъзпитан, арогантен, безпардонен, ограничен в мисленето, поведението и визията си е типично за милиционер, но обидно за всеки български гражданин, който има уважение към властта по принцип.
Не знам накъде върви България. Не знам каква перспектива може да има държава, в която посредствеността е на власт. Не знам и какво да кажа!
Освен, Боже, пази България!

Фейсбук