Не обвинявайте ДС

Николай Флоров

 

Тя не ви е виновна! Не ви е виновна нито тя, нито цялата им комунистическа мафия. Те правят само това, което всички комунисти най-добре знаят да правят – да лъжат, да крадат и ако трябва да убиват, макар че днес те го правят селективно хирургически и не масово.

Надявам се  тия истини вече са проникнали в мозъците на всички. 

Днес  те се къпят в политическото  удоволствие да няма никой, който да им оспори властта, да им потърси отговорност или да ги даде на съд. Пласирали добре дечицата си и остригали всички възможни капитали от кожата на овчия български народ, те гледат уверено към тяхното светло бъдеще.

Агонията на един политически малоумен народ продължава. Едни го приписват на страха, но в това че продължава цели 30 години няма логика.

Други го приписват на липсата на гражданско общество, на липсата на лидери или страха за насъщния. Причини много, но те всички приличат на евтини оправдания, защото нищо, ама буквално нищо в закона не им дава права за своеволия.

Тия права им ги даваш ти, драги българино, ти, който предпочиташ да пратиш децата си в чужбина, вместо да излезеш на улицата и да кажеш какво искаш; ти, който наблюдаваш безучастно как една бандитска прослойка, скулптирана по нов комунистически модел, те кара да живееш зад железни врати и решетести прозорци; ти, който си плащаш безропотно подкупите или правиш компромиси с истината – така, както те искат; ти, който нямаш дори и един опозиционен вестник, дори и една партия, идеология или организация, която да защитава правата ти!

А всичко това ти го позволява законът, с други думи законът е на твоя страна.

Ако законът  ти дава всички тия права, защо тогава ти е виновна Държавна Сигурност? Ако още не ти е ясно – те са това, което са били, са и ще бъдат. Ако не ти е ясно, че театърът, който разиграват, е направен за политически малоумници като тебе, значи че си го заслужаваш. И те ще разиграват театъра си дотогава, докато ти си позволяваш да  стоиш с отворена уста и да лапаш мухи. 

И дотогава, докато не ти дойде акъла, ти ще живееш в територия с някакво население, но не и в Отечество, защото те отдавна са ти отказали Отечеството – както на тебе, така и на децата ти!

Не, народе мой, с такъв народ не се обичаме! Такъв народ обичат само кредитните милионери!

https://kafeneto.wordpress.com/

 

Tags: