Не приемам бивш комунист, бодигард на Тато и сикаджия да ни нарича "леви анархисти" и "деца и внуци на комунистическа номенклатура"!

Vessislava Tancheva 

От есента на 2016 г. разправам, че ГЕРБ друга опозиция освен ДСБ/ДБ няма, а днес още има изненадани от думите на Бацко!

Ако друга партия или коалиция го притесняваше, нямаше да хвърля толкова усилия, интриги и пари да цепи само т.нар. градска десница. Да ви скарва, да ви обижда и да ви овъртолва в мръсотия.

Не разбирам само едно - той иска да ви смачка, да ви разбие на атоми, ако може, да ви смъкне под 0,1%, а в редиците ви все още има хора, които го мислят за потенциален партньор?! 

Утре, когато, някога, ако... "Бий ме, обичам те!" в перверзен полит-психологически вариант?!

Защо, бе? Още от времето на Божо Трика, не разбрахте ли, че избирателите ви искат категорично разделяне от ГЕРБ по линиите морал-липса на морал, принципност-съглашателство, почтеност-корупция?
Избирателите, казвам, не клиентелата.

Не приемам бивш комунист, бодигард на Тато и сикаджия да ни нарича "леви анархисти" и "деца и внуци на комунистическа номенклатура"! Не приемам партията, в която има повече бивши партийни секретари и ченгета от БСП, да минава за дясна в очите на хората!

Хайде, защитете ни! Спечелете доверието ни за три мандата напред, покажете характер и воля за битка с мутрите.
Сега трябва, утре може да е късно, утре Партията на Апатията, дето никога не гласува, ще спечели поредните избори. За кеф на гласуващите под строй, под заплахи или за два обяда пари.

Фейсбук

колаж : Георги Динев