You are here

Не се връзвайте на думите " нека не рушим имиджа на България"! Кой "имидж"?! Че сме, най-бедната и корумпирана държава в Европа?

Georgi Borisov Georgiev

НИЕ НЕ ВИ ПРЕЧИМ, НО ВИЕ НИ ПРЕЧИТЕ! 
ЗАБРАВИХТЕ ЛИ?!
"Тези 30 лумпена не ни пречат, нека си протестират", думи на Мая Манолова през 2013г. , когато на площадите бяхме хиляди срещу назначаването на Пеевски за шеф на ДНАС и слугинското му правителство.
Днес Бойко Борисов каза същото "Нека си протестират, не ни пречат", а гражданите ще бъдем отново на площадите срещу поредното слугинско превителство на Пеевски и мафията! Срещу беззаконието и корупцията. В защита на българската природа, народ и държава. 
Не се връзвайте на думите " нека не рушим имиджа на България"! Кой "имидж"?! Че сме, най-бедната и корумпирана държава в Европа? Че сме на последно място по свобода на словото? Че сме най-болната и нещастна нация? Че живеем в безправова държава с неработеща съдебна система? Този имидж трябва да бъде разрушен и единственият начин да го направим е, като покажем на себе си и на Европа, че в България има будно гражданско общество, готово да се бори за свобода и справедливост! Готово да излезе в директен сблъсък с мафията и да спечели тази битка. И тогава ще бъдем чути дори и от евромазниците, които се прегръщат и целуват с нашите мутрагени. 
От утре всички на площадите! ВСЕКИ ДЕН. 
БОЕЦ имаме една цел - отстраняване на мафията от властта с три стъпки 
-Отстраняване на Борисов
-Отстраняване на Цацаров
-Отстраняване на Пеевски
Отстраняване чрез разобличаване, така, че никога повече да не се връщат във властта! 
НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЧЕНГЕТАТА! Полицаите стачкуват, искат пари от Буда, той "дава и разздава", но ние трябва да платим тези пари. Полицаите стачкуват, но пазят властта на мафията, която съсипва народ и държава! Полицаите стачкуват за пари и привилегии, но НИТО ЕДИН ПОЛИЦАЙ не излезе в защита на Ваня Рибчева, майката на загиналият в Лясковец техен колега Емил Шарков, която Борисов и бандата му искат да изхвърлят от жилището и. 
Ще се опитат да ни маргинализират, да изкривят и манипулират информацията за действията ни. Така, както всички убийства и престъпления в България се оказват все 'битови инциденти". И така докато самите те почнаха да падат жертви. Борисов падна в собственият си капан. Когато казваш "АЗ СЪМ ДЪРЖАВАТА",то носиш отговорност за всичко случващото се в държавата. А отговорността се носи по един начин - съд, затвор и конфискация на имуществото. 
От утре всички на площадите! Дойде нашият час. Днес не гражданите се страхуват, страх се чете в очите на свинете превърнали държавата ни в кочина. И с право се страхуват. 
2018-та ще бъде годината на Спаведливостта и Възмездието! Годината, в която гражданите ще си върнем държавата. 
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук