Никога не е имало по-ясен критерий за идентифициране на руската агентура у нас, отколкото защитата на Газпром и Лукойл под всякакъв предлог.

 

Evgeni Kanev
И Мая Манолова побърза да скочи на амбразурата за руския газ и се саморазкри като руски актив.
Въобще никога не е имало по-ясен критерий за идентифициране на руската агентура у нас, отколкото защитата на Газпром и Лукойл под всякакъв предлог.
Сега паролата, подхвърлена на русофилската маса е “измамата с посредниците”, които пак щели да купуват руски газ, но да ни го продават с 30% по -скъп - като Манолова дори стигна до калкулация на комисионните, които щели да приберат “организаторите” на далаверата.
Забележете - за никого от тези политици Радев, Борисов, Нинова, Манолова, Т.Дончева, Копейкин и вся остальная няма друга тревога освен кои са посредниците. Няма ЕС, няма солидарност с Украйна, няма мисъл, че се наливат пари на бандити. Руски, та руски газ.
А кои са сегашните посредници на Газпром у нас- заради които бяхте на амбразурата за бившия шеф на Булгаргаз, който прекрати договора с азерите и продължава да ощетява България и българите с 1 млн лв на ден ?
Защо тогава не протестирахте, а сега тъй жално денонощно плачете?
Или защитавате новите посредници в Русия по новата руска схема?
А откъде знаете, че уж новите посредници на газ са по-скъпи от сегашните?
Как може да се настоява да се купува от Газпром без никой в Европа да не е направил НИТО ЕДНА транзакция по новата схема?
Та да разберем кой плаща комисионните на Газпромбанк и на Московската борса?
Ех, Стамболов, къде си?
 
Фейсбук