Николай Марков : "Да внимаваме!"

Nikolai Markov

По време на всяка литургия свещениците произнасят на определено време думите: "Да внимаваме!"

И понеже аз също смятам, че трябва да се "внимава", никак не е без значения какво се влага в това действие. Засега ще спра до тук.

Няма да пропусна, обаче, интензивно-натрапчивата медийна поява на зам.главния прокурор, шуменската перла Ася Петрова. Това няма как да е случайно, защото подобни неща в прокуратурата не стават просто така. Най-често са замесени политици, а това вече е предпоставка за вътрешна, скрита война в самата прокуратура. Разделяй и владей не е от вчера!
..........................................................................................................
Цветановата прокурорка е емблематична фигура в мафиотския политически преход. Тя не е в състояние да ме убеди, че нейната личност е еманация на професионалната чистота в напълно мафиотска държава. 
.........................................................................................................
Нещо повече, смятам, че около тази дама, която впрочем "наблюдава" престъпления около изборния процес има твърде много въпросителни. Не заради луксозно ремонтирания от Цветанов служебен апартамент, за който тя плаща символичните 60 лева наем, а защото тя е убедена, че това не е привилегия, а нещо напълно нормално. И е напълно права, като имаме предвид генезиса на нейната "кариера"! Има и много други, изключително важни професионални въпроси свързани с въпросната дама - всички без разумен отговор, но засега ще замълча, без да изключвам светлината на прожектора.

Остава да си отговорим на въпроса защо от известно време Ася Петрова е по всички телевизии, непрекъснато и какво стои зад поредното политико-прокурорско активно мероприятие, насочено срещу род и родина, но в пълна услуга на бандитското политическо статукво...

Фейсбук