Нинова: ДПС контролира ГЕРБ, Борисов клекна

”Официално беше подпечатано управлението на ДПС. Не Борисов управлява, а ДПС контролира ГЕРБ. Днес без гласа на ДПС нямаше да има актуализация на бюджета. ГЕРБ клекнаха на предложението на ДПС за финансирането на партиите”. Това заяви Корнелия Нинова.

"Борисов не се чувства сигурен с "Обединени патриоти", които гласуват различно и залага на сигурното ДПС", допълни Нинова пред БНТ.

"Управляващите неглижират ситуацията с хакерската атака в НАП. 5 милиона българи и стотици хиляди фирми са засегнати. Изключително опасно. Корупция и некадърност в управлението доведе до това. Ще искаме оставки, но сега най-важното е да спасим поне част от данните на хората. Молим президента Радев да свика КСНС", разкри лидерът на БСП.

"Нашите бойкоти дават резултат. При първия такъв падна Главчев. При втория управляващите върнаха преференциите", коментира Корнелия Нинова.

"Ще се справим и с 1 лев партийна субсидия. И днес върнахме част от наддадената субсидия. Готови сме да работим и без пари, и дори да даваме дарения", разкри лидерът на БСП.

Мая има качества, така Нинова отговори на въпрос дали Мая Манолова ще е кандидатът за кмет на София на БСП. По думите им това ще решат от БСП-София.

https://frognews.bg/novini/ninova-borisov-upravliava-dps-kontrolira-gerb.html