You are here

Новината от деня - Борисов проговори и не каза нищо ново. Скука

Ilian Vassilev

Много слабо интервю на Борисов - и той цикли и журналистът цикли. Нито задават трудните въпроси, нито той отговаря по различен начин.
Атакува историята на БКП-БСП, а той самият е член на тази партия и заради членството си напуска органите на МВР? Това не е ли цинизъм.
Тези 7 милиарда от грандкорупционните сделки, са само малка част от грандкорупционното източване на страната. Защо не го питат какво става с неговата фирма Ипон, какво става с ТЕЦ "Варна" /дума няма/, какво става с натиска на правителството над медии през средствата, които насочва от еврофондовете,
за нарастване на данъци, такси и вземания от държавата, т.е. от това увеличение на доходите голямата част отива обратно в държавата.
Ами Пеевски - от една кола преди пет години днес милиардер?
Нищо не може да каже за независимата съдебна система и миг след това дава "категорични гаранции" че те ще бъдат изправени пред съд? 
Голяма контрабанда хванали, нито един човек няма осъдени? Тотално объркан. Намалили контрабандата но с превенция.?!
Казах това е уморен, изчерпан човек. Нито една оригинала идея, нова енергия, нов поглед или подход, да не говорим за визия. И за негово добро е да се оттегли. Няма да го направи - егото му е огромно и не може да си представи живот без да е на власт.
За журналиста няма смисъл да говорим - огромният проблем е че толкова може, това са му стандартите. Дори не разбира каква е разликата между бърза реакция, а Борисов поне двадесет стъпи "накриво" в циничен или краен популизъм след което можеше да бъда "закован".
Но момчето съобразява през цялото време какво може и какво не може, и как да бъде свободен в бързата си реакция?
Новината от деня - Борисов проговори и не каза нищо ново. Скука.

Фейсбук

колаж : Фейсбук